fbpx

Spinhoogwerker

Bij Van Keulen Heftrucks kunt u verschillende hoogwerkers huren, waaronder een spinhoogwerker. Met deze hoogwerker kunt u veilig op hoogte werken. De spinhoogwerker kan ook horizontaal reiken, waardoor u nog flexibeler bent. We vertellen u graag meer over de kenmerken en voordelen van deze hoogwerker.

spinhoogwerker

Onze spinhoogwerker in het kort:

  • Compact formaat: 78 x 200 x 397 cm
  • Maximale hoogte: 14 meter
  • Reikwijdte: 6 meter
  • Veilig werken op hoogte
  • Benzine en elektromotor
  • Zowel voor binnen als buiten geschikt
spinhoogwerker

Voordelen spinhoogwerker

Een spinhoogwerker biedt verschillende voordelen. Allereerst kunt u met dit apparaat veilig op hoogte werken. De hoogwerker heeft een maximale hoogte van 14 meter. Daarnaast heeft de arm een reikwijdte van 6 meter en kunt u de hoogwerker eenvoudig verrijden. Hierdoor heeft u iets meer vrijheid dan met een schaarhoogwerker; die kan het platform alleen recht omhoog heffen.

Deze hoogwerker is voorzien van rupsbanden. Werken op ruwe ondergrond, zoals zand en steen, is hierdoor geen enkel probleem. Daarnaast is de spinhoogwerker dankzij het compacte formaat ook zeer geschikt voor binnen gebruik.

Wilt u meer weten over onze spinhoogwerker of wilt u een hoogwerker huren? Neem gerust contact met ons op.

Hoogwerker huren

Van Keulen Heftrucks heeft Flevohoogwerkers overgenomen. Hierdoor kunt u verschillende hoogwerkers huren bij ons, zoals een spinhoogwerker, schaarhoogwerker of telescoophoogwerker. Onze hoogwerkers zijn gekeurd en netjes onderhouden. U kunt dus met een vertrouwd gevoel de hoogwerker gebruiken.

Een hoogwerker huren is de ideale oplossing als u slechts tijdelijk een hoogwerker nodig heeft of als u niet meteen een grote investering wil of kan doen. U kunt de machine zo kort of lang huren als u wilt.

Hoogwerker huren? Neem gerust contact op voor meer informatie of een offerte.

hoogwerker huren

Voordelen hoogwerker verhuur

U kunt de hoogwerker zolang huren als u wilt!
We brengen de hoogwerker graag bij op op locatie.
Vragen? Neem gerust contact op.

Call Now Button