fbpx

Heftruck service en onderhoud

Service en onderhoud heftrucks

Veel problemen kunnen voorkomen worden door je heftruck goed te onderhouden. Wij kunnen er voor zorgen dat jouw machine periodiek en preventief service en onderhoud krijgt. Door goed onderhoud kun je veel geld en tijd besparen. Want niets is vervelender dan stilstand.

Van Keulen Heftrucks beschikt over een professionele werkplaats. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van jouw Toyota of Linde heftruck. Maar je kunt bij ons ook terecht voor het huren, kopen en onderhouden van andere merken en soorten heftrucks en interne transportmiddelen zoals:

Daarnaast zijn wij hét adres voor de aanschaf en onderhoud van tractiebatterijen en laders.

Wij komen bij jou op locatie voor reparaties en onderhoud. Van Keulen Heftrucks stuurt een professionele onderhoudsmonteur bij je langs. Onze servicemonteurs beschikken over een compleet ingerichte servicewagen met moderne software en uitleesapparatuur. Hierdoor zijn wij in staat de meest complexe storingen op te lossen. Wij streven ernaar om jouw machine zo snel mogelijk weer bedrijfsklaar te maken. Bij grote reparaties wordt na overleg de reparatie uitgevoerd in onze werkplaats.

Wij zorgen eventueel voor tijdelijke vervanging zodat jouw productieproces geen vertraging oploopt. Hier vind je een overzicht van onder andere heftrucks die je kunt huren.

va keur

Van Keulen Heftrucks onderdelen

Van Keulen Heftrucks heeft een uitgebreid assortiment onderdelen voor Linde en Toyota heftruck op voorraad, zoals: vorken, filters, accu’s, gedemineraliseerd water, werklampen en nog veel meer. Maar ook voor onderdelen van andere merken heftrucks moet je bij ons zijn. Ben je op zoek naar een speciaal onderdeel? Wij kunnen je adviseren en als wij het niet in huis hebben, kunnen wij het normaal gesproken binnen 24 uur in huis hebben.

Call Now Button