fbpx

Heftruck service en onderhoud

Service en onderhoud heftrucks

Veel problemen kunnen voorkomen worden door uw heftruck goed te onderhouden. Wij kunnen er voor zorgen dat uw machine periodiek en preventief service en onderhoud krijgt. Door goed onderhoud kunt u veel geld en tijd besparen. Want niets is vervelender dan stilstand.

Van Keulen Heftrucks beschikt over een professionele werkplaats. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van uw Toyota of Linde heftruck. Maar u kunt ook bij ons terecht voor het huren en kopen van andere merken en soorten heftrucks en interne transportmiddelen zoals:

Tevens kunt u ook terecht voor de aanschaf en onderhoud van uw tractiebatterijen en laders.

Wij komen bij u op locatie voor reparaties en onderhoud. Van Keulen Heftrucks stuurt een professionele onderhoudsmonteur bij u langs. Onze servicemonteurs beschikken over een compleet ingerichte servicewagen met moderne software en uitleesapparatuur. Hierdoor zijn wij in staat de meest complexe storingen op te lossen. Wij streven ernaar om uw machine zo snel mogelijk weer bedrijfsklaar te maken. Bij grote reparaties wordt na overleg de reparatie uitgevoerd in onze werkplaats.

Wij zorgen eventueel voor tijdelijke vervanging zodat uw productieproces geen vertraging oploopt. Hier vindt u een overzicht van onder andere heftrucks die u kunt huren.

va keur

Van Keulen Heftrucks onderdelen

Van Keulen Heftrucks B.V. heeft een uitgebreid assortiment onderdelen voor Linde en Toyota heftruck op voorraad, zoals; vorken, filters, accu’s, gedemineraliseerd water, werklampen en nog veel meer. Maar ook voor onderdelen van andere merken heftrucks kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar een speciaal onderdeel? Wij kunnen u adviseren en als wij het niet in huis hebben? Normaal gesproken hebben wij te bestellen onderdelen binnen 24 uur in huis.

Call Now Button