fbpx

Wilt u een laadbrug huren of kopen?

Wij bieden verschillende laadbruggen aan.

Een laadbrug is een oprit die speciaal is ontwikkeld om met een heftruck containers en vrachtwagens te laden en lossen. Vooral wanneer u veel containers of vrachtwagens op een dag moet laden, is een laadbrug een uitkomst. Bij ons kunt u verschillende laadbruggen voor een kortere of langere periode huren. Ook voor het kopen van een laadbrug kunt u bij ons terecht. Hieronder leest u meer over de laadbruggen die wij aanbieden en de voordelen die het huren van een laadbrug u oplevert.

Laadbrug

Voordelen van het huren van een laadbrug

 • Geen grote investering nodig
  Bij ons kunt u een heftrucks, interne transportmiddelen en ander materiaal huren. Hierdoor hoeft u niet te investeren in het kopen van een laadbrug, maar heeft u wel het gemak van snel laden.
 • Het bespaart tijd
  Het laden en lossen gaat tot 3 keer sneller dan wanneer u een handpallettruck in een container gebruikt.
 • Er is minder personeel nodig
  Er is slechts één persoon nodig om de containers of vrachtwagens met een heftruck te laden of te lossen.
 • Het is veilig
  Het laden en lossen van zware vaten, kratten of pallets gebeurt veiliger wanneer u een laadbrug gebruikt.
laadbrug

AP laadbrug

Van Keulen Heftrucks is binnen Nederland vertegenwoordiger van AP laadbruggen. Wij hebben verschillende AP modellen in de verkoop en verhuur, waaronder de AP LB1120. Onder de lange, schuin oplopende opritten van AP is een wielstel gemonteerd. Hierdoor is het geheel eenvoudig met een heftruck te verplaatsen.

De laadbruggen van AP hebben een hydraulische handpomp. Hiermee kan het hoogste gedeelte van de laadbrug in hoogte worden versteld. Het verschilt per type hoe hoog dat is. Elke AP laadbrug is uitgerust met een anti-slip rijvlak. Zo wordt laden en lossen een stuk veiliger.

Onze AP laadbruggen zijn onderhoudsarm en beschikken over een grote draagkracht. Zo heeft de LB1120 een draagvermogen van 10 ton.

Laadbrug in de praktijk

Een laadbrug is ideaal wanneer u veel vrachtwagens of containers op een dag moet laden. Bijvoorbeeld wanneer de oogst van het land komt en naar verschillende klanten vervoerd moet worden. Met een laadbrug kunt u sneller een vrachtwagen of container laden. Daarnaast hoeven de chauffeurs ook een stuk minder te doen.

Een ander voordeel is dat u bij ons een laadbrug kan huren. Door het huren van een laadbrug hoeft u geen investering te doen en heeft u toch het gemak van het snelle laden. Ook staat de laadbrug de rest van het jaar niet in de weg in de schuur of buiten te verroesten. Met het huren bespaart u dus een boel moeite, kosten en tijd.

laadbruggen

Klaar om een laadbrug te huren?

Bij Van Keulen Heftrucks kunnen wij al onze laadbruggen op locatie bezorgen!
Het huren kunt u doen voor korte, of langere termijn.

Ook voor het huren of kopen van heftrucks en andere interne transportmiddelen kunt u bij ons terecht.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Call Now Button