fbpx

Hoogwerker keuring

Hoogwerker laten keuren?

Wist u dat uw hoogwerker jaarlijks gekeurd moet worden? Een betrouwbare partner die de keuringen uitvoert is essentieel om uw veiligheid en die van uw werknemers te waarborgen. Kies daarom voor een hoogwerker keuring van de specialisten van Van Keulen Heftrucks.

NEN-EN 280 keuring

Elke hoogwerker keuring die wij uitvoeren, voldoet aan de wettelijk vastgestelde eisen voor het keuren van hoogwerkers. Deze eisen zijn samengevoegd onder de NEN-EN 280 norm. Tijdens een NEN-EN 280 keuring kijken we onder andere naar:

 • De stabiliteit van de constructie;
 • De veiligheid van de constructie;
 • Ontwerpberekeningen.
hoogwerker keuring

Mogelijke uitkomsten hoogwerker keuring

 • Goedkeuring, eventueel met advies voor onderhoud of reparaties
  Als de hoogwerker goedgekeurd wordt, wordt er een goedkeuringssticker op de machine geplakt en ontvangt u het inspectierapport. Als u de hoogwerker goed onderhoudt, is de kans op goedkeuring groter.
 • Afkeuring zonder direct gevaar voor de veiligheid
  Is uw hoogwerker afgekeurd zonder direct gevaar voor de veiligheid? Dan kunt u de machine gewoon gebruiken. U ontvangt het inspectierapport met daarin een lijst met afkeuringspunten. Deze moeten opgelost worden voordat de machine wordt goedgekeurd. Als de afkeuringspunten zijn opgelost, kunt u dit melden en ontvangt u alsnog een goedkeuringssticker.
 • Afkeuring met direct gevaar voor de veiligheid
  Bij afkeuring met direct gevaar voor de veiligheid mag de machine niet meer worden gebruikt totdat de afkeuringspunten zijn opgelost. Als deze zijn opgelost, moet de hoogwerker opnieuw gekeurd worden. Regelmatig onderhoud en correct gebruik van de hoogwerker maakt de kans op afkeuring met direct gevaar voor de veiligheid kleiner.

Onderhoud en reparaties die voortkomen uit de keuring, kunt u laten uitvoeren door Van Keulen Heftrucks.
U kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Hoogwerker huren

Moet uw hoogwerker onderhouden of gerepareerd worden? Bij grote reparaties kunt u tijdelijk zonder hoogwerker komen te zitten. Gelukkig kunt u dan bij Van Keulen Heftrucks een hoogwerker huren. Wij hebben verschillende hoogwerkers in ons assortiment voor de verhuur, waaronder spinhoogwerkers, schaarhoogwerkers en telescoophoogwerkers. Er is altijd wel een hoogwerker te huren die bij uw behoeftes past.

hoogwerker keuring

Hoogwerker keuring aanvragen?

Is uw hoogwerker binnenkort toe aan een periodieke keuring?
Vraag dan nu een hoogwerker keuring aan bij Van Keulen Heftrucks!
Neem gerust contact op voor meer informatie.

  Call Now Button