Vacature monteur

Van Keulen Heftrucks BV is al 20 jaar een begrip in de Noordoostpolder als het gaat om de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte heftrucks. Daarnaast verzorgen wij het onderhoud, reparaties en de VA-keuring van uw heftruck door deskundig personeel. Voor het huren van heftrucks, zowel verbranding als elektrisch, kunt u kiezen uit een groot assortiment. Verder kunt u terecht voor laadbruggen en verreikers. Bij Van Keulen Heftrucks BV zijn de kernwaarden kwaliteit en snelle en betrouwbare dienstverlening aan de klant. In ons magazijn hebben wij een ruim assortiment aan onderdelen voor met name uw TOYOTA of LINDE heftruck.

Wij zijn op zoek naar een (heftruck)monteur.

Functieomschrijving:

In deze afwisselende functie ben je een zeer belangrijke schakel binnen de organisatie. Je wordt intern verder opgeleid en indien nodig mag je aanvullende trainingen volgen. Je onderhoudt en repareert heftrucks en intern transport materieel waarbij serviceverlening hoog in het vaandel staat.

Daarnaast zoek je naar storing(en) en los je deze op. Het oplossen van technische problemen is voor jou eerder een sport dan een last. Vanzelfsprekend ben je leergierig en klantvriendelijk ingesteld. De werkzaamheden zijn zowel op locatie als in onze eigen werkplaats.

Profiel (heftruck) monteur

  • MBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met intern transport, landbouwmechanisatie, bedrijfswagens of autobranche is gewenst
  • Opleiding mobiele werktuigen of enkele jaren ervaring in soortgelijke functie
  • Zelfstandig en verantwoordelijk
  • Kennis van elektronica en techniek
  • Stressbestendig
  • Klantgerichte en dienstverlenende instelling
  • Rijbewijs B(E)

We bieden je een uitdagende baan bij een dynamische organisatie met een marktconform salaris. Bij van Keulen Heftrucks B.V. vinden wij  persoonlijke aandacht en een goede balans tussen werk en privé zeer belangrijk. Wij zijn een kleine organisatie en een goede werksfeer staat bij ons voorop. Heb jij affiniteit en ervaring in onze branche en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Klik dan op deze link en stuur je CV en motivatie.

 +31 (0)527 61 20 99

Call Now Button