fbpx

Interne transportmiddelen huren of kopen?

Wij bieden verschillende hoogwerkers aan

Om goederen binnen een bedrijf te verplaatsen, worden interne transportmiddelen gebruikt. Een van de meeste gebruikte interne transportmiddelen is de heftruck. Er bestaan ook andere interne transportmiddelen, zoals een stapelaar en een orderpicktruck. Welk transportmiddel het best bij uw situatie past, is afhankelijk van de grootte en het gewicht van de goederen en hoe ver en hoe hoog ze verplaatst moeten worden.

Op deze pagina vertellen we u meer over de populairste interne transportmiddelen die u bij ons kunt huren of kopen.

heftruck kopen
interne transportmiddelen

Heftruck huren of kopen

Een heftruck is ideaal wanneer er zware goederen verplaatst moeten worden binnen een bedrijf. Ook als u sneller wilt laten en lossen kan een heftruck uitkomst bieden.

Bij Van Keulen Heftrucks kunt u verschillende LPG, diesel en elektrische heftrucks huren en kopen. We hebben diverse Toyota heftrucks en Linde heftrucks in ons assortiment.

Elektrische palletwagen huren of kopen

Een elektrische pompwagen biedt dezelfde voordelen als een reguliere palletwagen plus meer. Met een elektrische palletwagen kunt u eenvoudig zwaardere pallets verplaatsen. Hierdoor kunt u sneller en gemakkelijker goederen verplaatsen dan met een reguliere pompwagen.

Een elektrische pompwagen is wendbaar en relatief compact. Hierdoor zijn deze interne transportmiddelen ideaal voor gebruik op vloerniveau of kleine ruimtes.

Elektrische palletwagen huren
Reachtruck huren

Stapelaar huren

Wilt u pallets niet alleen over de grond verplaatsen, maar moeten ze ook de hoogte in? Dan is een stapelaar perfect. Een elektrische stapelaar zit tussen een heftruck en een palletwagen in. Met gemak verplaatst dit interne transportmiddel zware lasten naar andere plekken in het bedrijf.

Moeten de goederen hoog opgeslagen worden? Dat is geen probleem voor de elektrische stapelaar die meters hoog kan reiken.

Orderverzameltruck huren

Een orderverzameltruck, of orderpicktruck, is een intern transportmiddel dat gebruikt wordt om orders te verzamelen in een magazijn of distributiecentrum. Een medewerker kan zich sneller verplaatsen en kan meerdere producten op de orderverzameltruck plaatsen. Dit maakt het een efficiënte manier om goederen te vinden en bestellingen te verzamelen.

Een orderpicktruck mag niet door iedereen bestuurd worden. Medewerkers hebben een certificaat nodig. Zo’n certificaat is vaak binnen enkele dagen te halen, waardoor een medewerker snel met een orderverzameltruck aan de slag mag.

elektrische orderpicker
Elektrische stapelaar huren

Reachtruck huren

Met een reachtruck kunt u pallets met goederen opslaan in stellingen of juist uit stellingen halen. Een reachtruck heeft een mast met een vork die geheel naar voor en achter geschoven kan worden. Wanneer de mast ingeschoven is, wordt de reachtruck een stuk compacter. Ook heeft dit interne transportmiddel een zeer kleine draaicirkel door het enkele achterwiel. Zo kan de truck op plekken komen waar een heftruck niet kan komen, zoals smalle gangen.

Wilt u interne transportmiddelen huren?

Bij Van Keulen Heftrucks verhuren we verschillende interne transportmiddelen!
U kunt transportmiddelen kopen of huren voor korte of langere termijn.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Call Now Button