Heftruck banden bij Van Keulen Heftrucks

Uitgebreid assortiment banden voor Linde en Toyota heftrucks

Heftruck banden kopen

Voor het vervangen van uw heftruck banden bent u bij Van Keulen Heftrucks op de juiste plek. Als het gaat om heftruck banden gaan wij voor de hoogste kwaliteit. Daarom kiezen wij al jaren voor de banden van Trelleborg, dé marktleider op dit gebied. Trelleborg banden zijn sterk en hebben een lange levensduur, zodat u zorgeloos en veilig uw heftruck kan gebruiken. Het assortiment is groot, we hebben altijd een band die past bij uw behoeftes. We bieden verschillende Trelleborg heftruck banden aan, zoals volrubber banden, luchtbanden en polyurethaan banden. Deze banden zijn onder andere geschikt voor Linde en Toyota heftrucks, maar ook voor heftrucks van andere merken.

Banden kopen? Neem gerust contact met ons op.

heftruck banden
heftruck banden

Best verkochte heftruck band

Onze meest verkochte heftruck band is de Trelleborg XP1000. Deze volrubber band voldoet aan onze hoge eisen. De prestaties op het gebied van draaiuren, duurzaamheid, brandstofverbruik, stabiliteit, impact op het milieu en bandenwissel geven hierbij de doorslag om deze band met vol vertrouwen aan te bieden.

Meer weten over deze topkwaliteit banden?

Welke heftruck banden moet ik kiezen?

Er zijn een aantal dingen die u moet overwegen bij het kiezen van een band voor uw heftruck. Allereerst moet u bedenken op welke ondergrond de heftruck gaat rijden. Massieve banden zijn vooral geschikt voor gladde oppervlakken, zoals beton. Voor ruwerere terreinen kunt u beter kiezen voor luchtbanden, omdat die een betere schokabsorptie bieden. Ook is het verstandig om bij buitengebruik te kiezen voor banden met diepere profielen voor meer grip.

Verder moet u rekening houden met het gewicht van de ladingen die uw heftruck moet tillen. Let er bij het kopen van heftruck banden op dat ze voldoende draagvermogen hebben om de goederen veilig te dragen.

Uiteraard helpen wij u graag met het maken van de beste keuze. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Call Now Button