fbpx

Hoogwerkers

Hét adres voor hoogwerkers

Van Keulen Heftrucks doet meer dan heftrucks verkopen en heftrucks verhuren. Wij zijn namelijk ook hét adres om hoogwerkers te huren. Ideaal als je tijdelijk een hoogwerker nodig hebt. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het keuren van hoogwerkers.

Hoogwerkers huren

Heb je tijdelijk een hoogwerker nodig, bijvoorbeeld omdat je een schildersklus op hoogte hebt of omdat jouw eigen hoogwerker wordt gerepareerd? Bij Van Keulen Heftrucks kun je verschillende hoogwerkers huren.

Wij hebben spin-, schaar- en telescoophoogwerkers in ons verhuur assortiment. De machines hebben elk andere reikwijdtes, hefvermogens en afmetingen. Hierdoor zijn ze voor verschillende klussen te gebruiken.

Benieuwd welke hoogwerker jij het beste kunt huren?

hoogwerker verhuur

Onze hoogwerkers

Schaarhoogwerker

hoogwerker huren

Onze schaarhoogwerker heeft een groot hefplatform met plek voor veel spullen. Ideaal voor als je een schilder- of reparatieklus op hoogte hebt. Het platform gaat recht de lucht in. De machine kan zichzelf verplaatsen, dus je hoeft niet steeds naar beneden. Dat is niet alleen makkelijk, maar het bespaart ook tijd.

Spinhoogwerker

hoogwerker verhuur

Met een spinhoogwerker kun je niet alleen de hoogte bepalen, maar ook de horizontale positie. Hierdoor is deze machine iets flexibeler dan de schaarhoogwerker. Onze spinhoogwerker heeft een reikwijdte van 6 meter en een maximale hoogte van 14 meter. De machine kan zichzelf verplaatsen.

Telescoophoogwerker

flevohoogwerkers

Onze telescoophoogwerker reikt tot maar liefst 15 meter hoogte. Ideaal voor klussen op of rond het dak, bijvoorbeeld het schoonmaken van zonnepanelen. Je kunt de machine verplaatsen door hem aan de trekhaak van een auto of bus te koppelen en te verrijden.

hoogwerker huren

Hoogwerker keuring

Als je eigenaar bent van een hoogwerker en andere personen – bijvoorbeeld personeel – gebruik laat maken van machine, ben je verplicht om deze periodiek te laten keuren. De hoogwerker keuring moet elk jaar gedaan worden. Dit kun je het beste laten doen door een gespecialiseerd bedrijf, zoals Van Keulen Heftrucks.

Wil je meer weten over onze hoogwerker keuring of een keuring aanvragen? Klik dan op de onderstaande knop.

Hoogwerker verhuur en ander materiaal

Bij Van Keulen Heftrucks kun je hoogwerkers en andere materialen huren, zoals heftrucks.
Het huren kun je doen voor korte of langere termijn.
Neem gerust contact op voor meer informatie.

Call Now Button