fbpx

Schaarhoogwerker

Moet u op hoogte werken en wilt u zich makkelijk en veilig kunnen verplaatsen? Dan is een schaarhoogwerker de oplossing! We vertellen u graag meer over deze handige hoogwerker.

Voordelen schaarhoogwerker

De schaarhoogwerker is zeer geschikt voor iedereen die veilig op hoogte wil werken, bijvoorbeeld schilders en klusjesmannen. Allereerst omdat het hefplatform zeer ruim is, waardoor u zonder problemen al uw materiaal mee naar boven kunt nemen. Daarnaast is de elektrische hoogwerker eenvoudig te bedienen vanaf het hefplatform. Met een druk op de knop wordt het platform recht omhoog geheven. Wilt u zich horizontaal verplaatsen? Ook dat kunt u vanaf het platform doen. U hoeft dus niet steeds naar beneden om te verplaatsen, zoals bij een steiger of ladder wel het geval is. Hierdoor kunt u niet alleen veiliger werken, maar ook sneller.

schaarhoogwerker

Onze schaarhoogwerker in het kort:

  • Veilig werken op hoogte
  • Platform met ruimte voor uw materiaal
  • Eenvoudig te verplaatsen
  • Voornamelijk geschikt voor gebruik binnen
  • Maximale hoogte: 10 meter
  • Hefvermogen: 2500 kilo
  • Eigen gewicht hoogwerker: 3600 kilo
  • Schaarhoogwerker moet op een vlakke ondergrond staan
schaarhoogwerker

Schaarhoogwerker huren

Als u de hoogwerker niet zo vaak hoeft te gebruiken, kunt u een schaarhoogwerker huren bij Van Keulen Heftrucks. Wij hebben Flevohoogwerkers overgenomen en verhuren verschillende hoogwerkers. U kunt ook andere hoogwerkers bij ons huren, bijvoorbeeld een telescoophoogwerker en spinhoogwerker.

Het huren van een hoogwerker heeft verschillende voordelen. Zo hoeft u geen grote investering te doen. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud; daar zijn wij als verhuurder verantwoordelijk voor. Onze hoogwerkers zijn gekeurd en worden regelmatig goed onderhouden. Hierdoor weet u zeker dat u en uw personeel de hoogwerker veilig kunnen gebruiken.

Een ander voordeel is dat u de schaarhoogwerker zo lang kunt huren als u wilt. Een week, een maand, een halfjaar. In overleg is alles mogelijk. Bent u benieuwd naar onze prijzen of wilt u een hoogwerker huren? Neem dan contact met ons op.

Wilt u de hoogwerker buiten gebruiken of is de ondergrond niet vlak? Dan adviseren wij u om een spinhoogwerker te huren.

Voordelen hoogwerker verhuur

Wij kunnen de schaarhoogwerker op locatie bezorgen!
U kunt de hoogwerker voor korte of langere termijn huren.
Neem gerust contact op voor meer informatie.

Call Now Button