fbpx

Nieuwe of gebruikte heftruck kopen?

Wil je een heftruck kopen? Bij Van Keulen Heftrucks kun je terecht voor een nieuwe of gebruikte heftruck. Toyota en Linde heftrucks zijn onze merken. Dat heeft een reden. De reden van werken met deze A-merken is de kwaliteit, betrouwbaarheid, gebruikersgemak, en de levensduur van deze heftrucks. Daarnaast heeft Van Keulen Heftrucks veel kennis en ervaring m.b.t. onderhoud en reparaties aan de Toyota en Linde heftrucks.

Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Fedecom en werken met een ISO gecertificeerd VA-keurmerk. We hebben elektrische heftrucks voor binnen, in magazijnen en productieruimtes. Maar ook zware heftrucks voor grote en zware lasten voor op bedrijventerreinen. Mocht je geen verhard terrein hebben? Ook geen probleem, kies voor een ruwterrein heftruck. Een nieuwe heftruck kunnen wij volledig naar wens leveren en wij hebben een groot aanbod aan gebruikte heftrucks.

Waarom een gebruikte heftruck kopen?

Wij luisteren eerst naar de wensen van jou als klant en geven daarna advies. Daarin worden de volgende aspecten besproken:

 • Voor welke werkzaamheden wordt de heftruck gebruikt?
 • Wordt de heftruck intensief gebruikt?
 • Wat moet het hefvermogen zijn?
 • Welke mast heeft men nodig i.v.m. de hoogte?
 • Elektrisch of toch diesel of LPG?
 • Welk bouwjaar mag het zijn en met welke urenstand?
 • Heeft men voorzetapparatuur nodig?
 • Welk budget heb je als klant?

De reden dat veel mensen een tweedehands heftruck kopen, is dat deze in aanschaf goedkoper is dan hetzelfde model nieuw. Met een gebruikte heftruck kun je vaak voor dezelfde prijs een hogere ‘klasse’ heftruck aanschaffen dan wanneer je deze nieuw zou kopen. Het nadeel is dat je niet gebruik maakt van de laatste technieken. Maar wat is in jouw situatie verstandig om te doen? Ben je beter af met een tweedehands of een nieuwe heftruck? Een heel belangrijke vraag is ook, hoe intensief gebruik je een heftruck en hoe belangrijk is deze in het productieproces? Aan de hand van deze vragen wordt duidelijk welke specifieke heftruck jij nodig hebt. Het kan zijn dat wij deze op voorraad hebben. Maar vaak gaan wij voor jou op zoek naar de desbetreffende heftruck conform de wensenlijst.

Wat kost een gebruikte heftruck?

De prijs van een gebruikte heftruck is afhankelijk van verschillende factoren. Hoe oud is de heftruck en hoeveel uren heeft deze gedraaid? Wat is de staat en welke opties heeft de heftruck? In het algemeen werkt het wel zo; hoe groter het hefvermogen, des te hoger de aanschafprijs is. Dit geldt ook voor de hefhoogte en de mast (een tweetraps mast of drietraps mast). Des te hoger de heftruck kan reiken, des te hoger de aanschafprijs zal zijn. Kortom, wat zijn de prestaties die de heftruck moet kunnen leveren? Hieronder een opsomming van de verschillende factoren die invloed hebben op de prijs:

 • Hefvermogen: hoe meer hefvermogen, hoe hoger de prijs.
 • Hefhoogte: de maximale hefhoogte, tweevoudige of drievoudige mast.
 • Heftruckopties: welke voorzetapparatuur is nodig.
 • Type motor: Elektrisch (gebruikte of nieuwe batterij), diesel of LPG.
 • Garantietermijn: een garantietermijn van 3 maanden is meestal van toepassing bij een gebruikte heftruck.
 • Op een nieuwe batterij geven wij 5 jaar pro rato garantie.

Waarom een nieuwe heftruck kopen?

Een nieuwe heftruck heeft de laatste technische snufjes. Daardoor is deze heftruck net iets meer doordacht en kan hij nét iets zuiniger zijn. Je hebt een goede garantie van meerdere jaren. Dat biedt zekerheid. Op de lange termijn kan het voordelig zijn voor jouw portemonnee: je hebt minder onderhoud nodig. En je kunt altijd nog beslissen om de heftruck na verloop van tijd weer te verkopen. Het behoudt vaak een waarde.

Wat kost een nieuwe heftruck?

Ook hier is de prijs afhankelijk van allerlei factoren. Heftrucks kunnen met een brede waaier aan opties en accessoires worden uitgerust. Wat jouw wensen ook zijn, bij Van Keulen Heftrucks hebben we altijd een passende oplossing.

Bekijk hier ons assortiment aan nieuwe en gebruikte heftrucks die we te koop hebben staan.

BEZOEKADRES

Randweg 21
8304 AS Emmeloord
Nederland

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Vrijdag:
07.30 uur – 17.00 uur

Maar u kunt ons altijd bereiken op ons telefoonnummer.

Bel gelijk
+31 (0)527 61 20 99

Email
info@vankeulenheftrucks.nl

heftruck kopen Van Keulen heftrucks
Call Now Button