Wilt u een hoogwerker huren?

Wij bieden verschillende hoogwerkers aan.

Een hoogwerker kan soms zowel een verticale als horizontale reikwijdte hebben. Daar moet u bijvoorbeeld al rekening mee houden.
De keuze voor een hoogwerker heeft onder andere te maken met de omstandigheden waarin er gewerkt moet worden. Moet u alleen de hoogte in, of moet u ook horizontaal kunnen reiken?

Door een hoogwerker te huren, kan er veilig op hoogte gewerkt worden. Hieronder leest u meer over de verschillende types die wij bij Van Keulen Heftrucks aanbieden.

Hier een aantal tips waarop u kunt letten als u een hoogwerker huren wilt.

 • Reikwijdte
  Hoe hoog en/of ver kan de hoogwerker komen?
  Maak een goede inschatting van de situatie waar u de hoogwerker gaat gebruiken. Kan een schaarhoogwerker er dichtbij komen om de werkzaamheden te doen.
 • Gebruikslocatie
  Gaat u de hoogwerker binnen of buiten gebruiken en wat is de ondergrond? Kunt u overal komen en heeft u daarom horizontale of verticale reikwijdte nodig?
 • Afmetingen
  Kan de hoogwerker overal waar nodig gebruikt worden? Past de hoogwerker door de deur en/of gangpaden? Bij gebruik in een magazijn met smalle gangpaden heeft u wellicht baat bij kleinere afmetingen.
 • Hefvermogen
  Hoe veel kilo moet de hoogwerker kunnen dragen? Als een hoogwerker zowel verticaal als horizontaal moet reiken kan er minder gewicht worden gewerkt.

Schaarhoogwerker huren

Een schaarhoogwerker is een praktische hoogwerker waarbij u veel ruimte heeft op het hefplatform. Zo kunt u een hoop materialen meenemen in de hoogte: ideaal voor bijvoorbeeld het schilderen of klussen op hoogte.

Een schaarhoogwerker heft het platform recht de lucht in en kan zichzelf verplaatsen. Zo kunt u op hoogte uzelf makkelijk verplaatsen en hoeft u bijvoorbeeld niet elke keer een stijger te verplaatsen. Daarom is deze hoogwerker perfect te gebruiken bij werkzaamheden langs een gevel of wand, maar ook in de nok van het dak en bij het plafond.

Bij een schaarhoogwerker is het belangrijk dat de ondergrond vlak is en het gewicht van de hoogwerker aan kan. Onze schaarhoogwerker heeft een gewicht van 3600kg. Hij kan tot 10 meter de hoogte om en kan een maximaal gewicht 2500kg heffen. De hoogwerker is volledig elektrisch.

Bij ruwere (buitenpandse) ondergronden raden wij u een spinhoogwerker aan.

Spinhoogwerker huren

Een spinhoogwerker biedt iets meer bewegingsvrijheid dan de schaarhoogwerker. Dit komt door de reik arm waarmee de hoogte en horizontale positie kan worden bepaald. Lampen vervangen, schoonmaken of onderhoud plegen? Onze spinhoogwerker heeft een reikwijdte van 6 meter en kan een hoogte van 14 meter bereiken. Met zijn rupsbanden is deze hoogwerker ook uitstekend geschikt voor buitengebruik, maar kan door de compacte afmetingen ook prima binnen worden gebruikt. De spinhoogwerker is 78 cm bij 200 cm en beschikt over een benzine én over een elektrische motor.

Meer hefvermogen en bereik nodig?

Telescoophoogwerker huren

Ook verhuren wij bij Van Keulen Heftrucks een telescoophoogwerker van het merk Omme. Deze biedt een groter hefvermogen, een groter werkoppervlak en een grotere reikwijdte. Door de grote reikwijdte kan hij tot wel 15 meter hoog komen! Daarom is deze hoogwerker voor buitengebruik een praktische optie. Hiervoor is het noodzakelijk dat u de hoogwerker stabiel neerzet op de stempels voor het gebruik. Deze is zeer goed te gebruiken om bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak schoon te maken. Ook kunt u deze telescoophoogwerker achter een auto of bus hangen door middel van een trekhaak. Zo kunt u hem gemakkelijk op komen halen en vervoeren!

Wilt u een hoogwerker huren?

Bij Van Keulen Heftrucks kunnen wij al onze hoogwerkers op locatie bezorgen!
Het huren kunt u doen voor korte, of langere termijn.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

 +31 (0)527 61 20 99

Call Now Button