fbpx

Heftruck huren?
7 redenen waarom dit een goede keus is!

Heftruck huren of er toch 1 zelf extra aanschaffen… Er zijn vast weleens momenten dat u denkt: ik kan nu goed een extra heftruck gebruiken. Als u sneller wilt laden en lossen bijvoorbeeld. Of als u goed voorbereid wil zijn op drukke periodes, zoals de oogst. Vaak is huren dan de verstandigste keuze. Wilt u weten waarom? Lees dan vooral verder. Hieronder hebben wij 7 goede redenen om een heftruck te huren op een rij gezet.

1. Met het huren van een heftruck legt u geen beslag op kapitaal

Het huren van een heftruck heeft als belangrijk voordeel dat u er niet een hoeft te kopen. Zo legt u dus ook geen beslag op een groot bedrag dat ook voor andere doeleinden kan worden gebruikt. Heeft u de heftruck alsnog nodig voor de langere termijn omdat de vraag blijft toenemen? In dat geval kunt u altijd nog overwegen er een aan te schaffen.

2. U kunt een nieuwe heftruck proberen voordat u er 1 koopt

Aangezien de koop van een heftruck een grote investering is, is het natuurlijk van belang dat u de juiste koopt. Om de aanschaf van een heftruck niet te overhaasten is het verstandig om er eerst een te huren. Zo kunt u eerst een aantal heftrucks uitproberen voordat u uiteindelijk overgaat tot koop.

3. U weet gelijk alle kosten

Menig leverancier bepaalt de kosten voor de gewenste huurperiode bij aanvang. Zo zijn de kosten ten eerste voorspelbaar. Bovendien komt u hierdoor niet voor verrassingen te staan.

4. Weinig tijd tussen aanvraag en levering van de heftruck

Heeft u snel een heftruck nodig omdat u moet overschakelen naar een hogere capaciteit? In dat geval is huren het meest verstandig. Een groot voordeel van kortdurende huur is namelijk dat er weinig tijd zit tussen de aanvraag en de levering.

Zo hoeft u dus niet te worden gewacht op een truck die nog moet worden geproduceerd.

5. Effectiviteit

Heeft u een heftruck gehuurd maar is het piekmoment weer voorbij? Ook dan is huren ideaal. Zo hoeft u namelijk geen heftruck ongebruikt in uw magazijn te laten staan. In plaats daarvan kunt u de gehuurde truck gewoon weer terugbrengen naar de verhuurder.

6. Service inbegrepen

Bij het gebruik van een heftruck kan natuurlijk altijd wat misgaan. Indien u een heftruck huurt is de service altijd inbegrepen. Zo is de heftruck altijd in goede staat. Is dat niet het geval dan krijgt u er gelijk een aangeleverd die wel optimaal presteert.

 7. Bij het huren van een heftruck heeft u volop keuze in diverse merken 

Huurt u een heftruck bij Van Keulen Heftrucks? In dat geval heeft u keuze uit een breed scala aan heftrucks. Wat te denken van de 6 ton Linde Heftruck of de Toyota elektrisch Heftruck. Heeft u liever een LPG heftruck? In dat geval is de Toyota LPG heftruck vast en zeker wat u zoekt. Heeft u dus tijdelijk een heftruck nodig? Wij hebben een groot aantal verbranding en elektrische heftrucks voor de verhuur op voorraad staan.

BEZOEKADRES

Randweg 21
8304 AS Emmeloord
Nederland

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Vrijdag:
07.30 uur – 17.00 uur

Maar u kunt ons altijd bereiken op ons telefoonnummer.

Bel gelijk
+31 (0)527 61 20 99

Email
info@vankeulenheftrucks.nl

heftrucks huren Van Keulen Heftrucks
Call Now Button