fbpx

Heftruck huren?
7 redenen waarom dit een goede keus is!

Heftruck huren of er toch 1 zelf extra aanschaffen… Er zijn vast weleens momenten dat je denkt: ik kan nu goed een extra heftruck gebruiken. Als je sneller wilt laden en lossen bijvoorbeeld. Of als je goed voorbereid wil zijn op drukke periodes, zoals de oogst. Vaak is huren dan de verstandigste keuze. Wil je weten waarom? Lees dan vooral verder. Hieronder hebben wij 7 goede redenen om een heftruck te huren op een rij gezet.

1. Het huren van een heftruck legt geen beslag op je kapitaal

Het huren van een heftruck heeft als belangrijk voordeel dat je er niet een hoeft te kopen. Zo leg je dus ook geen beslag op een groot bedrag dat ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Heb je de heftruck alsnog nodig voor de langere termijn omdat de vraag blijft toenemen? In dat geval kun je altijd nog overwegen er een aan te schaffen.

2. Je kunt een nieuwe heftruck proberen voordat je er 1 koopt

Aangezien de koop van een heftruck een grote investering is, is het natuurlijk van belang dat je de juiste koopt. Om de aanschaf van een heftruck niet te overhaasten is het verstandig om er eerst een te huren. Zo kun je eerst een aantal heftrucks uitproberen voordat je uiteindelijk overgaat tot koop.

3. Je weet gelijk alle kosten

Menig leverancier bepaalt de kosten voor de gewenste huurperiode bij aanvang. Zo zijn de kosten ten eerste voorspelbaar. Bovendien kom je hierdoor niet voor verrassingen te staan.

4. Weinig tijd tussen aanvraag en levering van de heftruck

Heb je snel een heftruck nodig omdat je moet overschakelen naar een hogere capaciteit? In dat geval is huren het meest verstandig. Een groot voordeel van kortdurende huur is namelijk dat er weinig tijd zit tussen de aanvraag en de levering.

Zo hoef je dus niet te worden gewacht op een truck die nog moet worden geproduceerd.

5. Effectiviteit

Heb je een heftruck gehuurd, maar is het piekmoment weer voorbij? Dan hoef je de heftruck niet ongebruikt in het magazijn te laten staan. In plaats daarvan kun je de gehuurde truck gewoon weer terugbrengen naar de verhuurder.

6. Service inbegrepen

Bij het gebruik van een heftruck kan natuurlijk altijd wat misgaan. Indien je een heftruck huurt is de service altijd inbegrepen. Zo is de heftruck altijd in goede staat. Is dat niet het geval, dan krijg je er gelijk een aangeleverd die wel optimaal presteert.

 7. Bij het huren van een heftruck heb je volop keuze in diverse merken 

Huur je een heftruck bij Van Keulen Heftrucks? In dat geval heb je keuze uit een breed scala aan heftrucks. Wat te denken van de 6 ton Linde Heftruck of de Toyota elektrisch Heftruck. Heb je liever een LPG heftruck? In dat geval is de Toyota LPG heftruck vast en zeker wat je zoekt. Heb je dus tijdelijk een heftruck nodig? Wij hebben een groot aantal verbranding en elektrische heftrucks voor de verhuur op voorraad staan.

BEZOEKADRES

Randweg 21
8304 AS Emmeloord
Nederland

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Vrijdag:
07.30 uur – 17.00 uur

Maar u kunt ons altijd bereiken op ons telefoonnummer.

Bel gelijk
+31 (0)527 61 20 99

Email
info@vankeulenheftrucks.nl

heftrucks huren Van Keulen Heftrucks
Call Now Button