fbpx

Elektrische heftruck

Sinds 2020 is het niet langer toegestaan om met diesel heftrucks in halfopen en gesloten ruimtes te rijden. LPG-heftrucks zijn wel toegestaan, onder voorbehoud dat ze zijn voorzien van een uitlaatgaskatalysator en de werkruimte goed is geventileerd. Werkt u veelal binnen en zoekt u een heftruck die u kunt gebruiken, zonder dat u problemen krijgt met de Arbeidsinspectie? In dat geval biedt een elektrische heftruck van Van Keulen heftrucks uitkomst.

Elektrisch heftruck huren

Omdat het niet langer is toegestaan met een diesel heftruck in een halfopen en gesloten ruimte te rijden, doet u er verstandig aan een elektrische heftruck aan te schaffen. Zo kunt u namelijk laden en lossen in het magazijn, zonder dat u problemen krijgt met de Arbeidsinspectie. Wilt u liever een elektrische heftruck huren? Dat kan natuurlijk ook. Van Keulen heftrucks is naast de verkoop van nieuwe en gebruikte elektrische heftrucks, namelijk ook gespecialiseerd in de verhuur ervan. 

Linde elektrische heftruck

Bent u werkzaam in het magazijn en heeft u tijdelijk een elektrische heftruck nodig? In dat geval kunt u bij ons een Linde elektrische heftruck huren. Van Keulen heftrucks heeft verschillende typen heftrucks beschikbaar. Denk hierbij aan:

  • 1.5 tot en met 2.5 tons heftruck
  • Heftruck van 3 ton
  • Heftruck van 4.5 ton en
  • 6 tot en met 8 tons heftrucks

Bekijk hier verschillende Linde Heftrucks.

Toyota elektrische heftruck

Naast Linde elektrische heftrucks, verhuren wij ook Toyota elektrische heftrucks. Ook met deze heftrucks is het toegestaan om in halfopen en gesloten ruimtes rijden, zoals het magazijn. De Toyota heftrucks zijn beschikbaar in de volgende klassen:

  • 1.5 tot en met 2.5 tons heftruck
  • heftruck van 3 ton
  • heftruck van 4.5 ton en
  • 6 tot en met 8 tons heftrucks

Bekijk hier verschillende Toyota heftrucks.

Intern transport

Heeft u naast een elektrisch aangedreven heftruck ook andere transportmiddelen nodig? Neem contact met ons op of neem een kijkje op onze website. Van Keulen heftrucks is namelijk ook gespecialiseerd in de verhuur van ander intern transport. Denk hierbij aan:

De prijzen voor het huren van deze transportmiddelen zijn op aanvraag en u kunt contact met ons opnemen door te bellen op 0527 61 20 99.

BEZOEKADRES

Randweg 21
8304 AS Emmeloord
Nederland

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Vrijdag:
07.30 uur – 17.00 uur

Maar u kunt ons altijd bereiken op ons telefoonnummer.

Bel gelijk
+31 (0)527 61 20 99

Email
info@vankeulenheftrucks.nl

heftruck kopen Van Keulen heftrucks
Call Now Button