Elektrische stapelaar huren

Altijd stapelaars op voorraad.

Wilt u een elektrische stapelaar huren? Dan bent u bij Van Keulen Heftrucks aan het juiste adres. Een stapelaar wordt weleens verward met een elektrische palletwagen. Dat is niet vreemd, want op het eerste gezicht zien ze er bijna hetzelfde uit. Toch zitten er verschillen tussen een stapelaar en een elektrische palletwagen. We lichten ze graag toe.

Elektrische stapelaar huren

Wat is een elektrische stapelaar?

Een elektrische stapelwagen zit qua functionaliteit tussen een elektrische palletwagen en een reachtruck in. Met een stapelaar kunt u pallets optillen en verplaatsen. Ook wanneer ze naar een hogere plek verplaatst moeten worden.

Een elektrische stapelaar neemt mensen zwaar en risicovol werk uit handen. Een stapelaar is gemakkelijk te gebruiken, ook voor mensen met weinig ervaring.

Wat is het verschil tussen een stapelaar en een palletwagen?

Qua uiterlijk lijken de stapelaar en elektrische palletwagen op elkaar. Ook kunnen ze allebei pallets verplaatsen. Toch zijn de machines erg verschillend. Het grootste verschil is dat een stapelaar pallets de hoogte in kan tillen en een palletwagen kan dat niet. De hefhoogte van een palletwagen is namelijk maar een paar centimeter.

palletwagen in gebruik

Elektrische stapelaar en ander materiaal huren

Heeft u tijdens pieken een stapelaar nodig? Bij Van Keulen Heftrucks bent u aan het juiste adres voor het huren van een stapelaar. Bij ons kunt u een stapelaar huren voor een dag, een week of gewoon zo lang als u het nodig heeft.

Het voordeel van het huren is dat u geen investering hoeft te doen en dat u toch kunt profiteren van het gemak van een stapelaar. Bovendien staat het gehuurde apparaat niet in de weg als u het niet meer nodig heeft.

Van Keulen Heftrucks biedt de mogelijkheid elk type stapelaar bij u op locatie te bezorgen. Wilt u zwaardere pallets verplaatsen? Wij verhuren ook elektrische heftrucks en reachtrucks. Deze kunnen wij ook bij u op locatie bezorgen.

Wilt u weten wat wij nog meer verhuren? Bekijk het hier. Heeft u nog vragen over onze stapelaars of andere producten of wilt u iets huren? Neem gerust contact met ons op!

 +31 (0)527 61 20 99

Call Now Button